Actieve-Leden-Bedank-Dag 2015

LISA is niks zonder alle actieve leden die zich ieder jaar weer inzetten voor deze mooie studievereniging. Om deze reden worden zij ieder jaar beloond door het bestuur met een ‘Actieve-Leden-Bedank-Dag’.

Op dinsdag 12 mei om 17.00 uur verzamelden de actieve leden zich voor het academiegebouw. Wat we zouden gaan doen, was vooralsnog voor iedereen onbekend. Wel waren de actieve leden al onderverdeeld in drie teams door middel van groepsapps.

Toen werd eindelijk bekend wat we gingen doen, namelijk ‘Crazy 88’! Ieder team kreeg een lijst met opdrachten. Van iedere opdracht moest je een foto of een video uploaden in de groepsapp, waarna het bestuur het controleerde en de punten per opdracht toekende.

De opdrachten liepen enorm uiteen! Van één druif kopen en een bonnetje vragen, tot in de grachten springen of ‘skinny dippen’! De teams deinsden (bijna) nergens voor terug. Het leverde enorm leuke foto’s en video’s op die we na het avondeten met z’n allen hebben bekeken. Maar voor het tijd was om de uitslag bekend te maken en de foto’s en video’s te showen, gingen we nog lekker eten bij de wok Ni Hao! Nadat iedereen een paar kilo was aangekomen en de knopen van de broeken op springen stonden, gingen we samen naar Dog’s Bullocks. Hier werd team 3 bekroond tot absolute winnaar van de ‘Crazy 88’.

De dag werd afgesloten met een leuke borrel die in de stad werd voortgezet en duurde tot in de late uurtjes.

Lief bestuur, heel erg bedankt voor deze leuke dag! We hebben genoten en het was echt een top jaar!