Brinkhof is een advocatenkantoor met een sterk accent op innovatie, technologie en marktregulering. Wij begeleiden (inter)nationale cliënten in sectoren als elektronica, IT, media, internet, telecommunicatie, farma/biotech en gezondheidszorg. Op deze markten procederen en adviseren wij over octrooien, merken en modellen, product- en marktregulering, mededinging, IT/outsourcing, auteursrecht, media en privacy.

Wij zijn superspecialisten op onze vakgebieden. Onze ambitie is om daar op het hoogste niveau mee te doen. In onze niches behoren we tot de grootste advocatenkantoren die deze vakgebieden beoefenen. Wij hebben geen vestigingen in andere landen, maar werken veel voor buitenlandse cliënten en met buitenlandse advocatenkantoren. De focus en omvang van ons kantoor is uniek op de Nederlandse markt. We zijn er trots op dat de kwaliteit van ons kantoor en van onze advocaten erkend wordt in toptier-rankings van internationale gidsen voor de advocatuur.

Wil je met ons meedenken?
Bij ons werk je niet in strak afgebakende praktijkgroepen of in dienst van een corporate and finance praktijk – die hebben wij niet. Bij Brinkhof zijn niet alleen juridische vaardigheden essentieel, maar ook praktische en commerciële, zoals het vermogen je in te leven in wat onze cliënten nodig hebben. Zo draag je als advocaat bij Brinkhof bij aan het leveren van juridisch maatwerk op topniveau.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden voor een student-stage of kom kennis maken tijdens de jaarlijkse STEP In-house dag. Heb je vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen en vraag naar Jeanette Westerhoven.