Vnlr: Denise Meijering, Anne Erents, Lisa Huizinga, Lisette Rougoor, Lisa Bolink

Wij zijn de excursiecommissie, ook wel de Excurcie! Dit jaar zijn wij een gezellige meidencommissie en mogen wij onder andere een programmeercursus bij IBM en de binnenlandse reis organiseren. De Excurcie bestaat uit de volgende personen:

Lisa Bolink: Lisa is onze voorzitter en het is haar taak om contact te onderhouden met het bestuur. Ook is zij het aanspreekpunt voor de rest van de commissie en zij is uiteindelijk eindverantwoordelijke van de commissie.

Lisa Huizinga: Lisa is onze secretaris. Aan haar de taak op de notulen te schrijven tijdens de vergaderingen en het mailcontact met de deelnemers van de excursies te onderhouden.

Denise Meijering: Denise is onze penningmeester. Als penningmeester weet zij precies wat het budget is en houdt ze op reis bij hoeveel er wordt uitgegeven en waaraan.

Lisette Rougoor: Lisette is de commissaris promotie. Aan haar de taak om de excursies te gaan promoten en er dus voor te zorgen dat iedereen mee wil met onze excursies.

Anne Erents: Anne is onze commissaris extern. Zij zorgt onder andere voor het contact met de kantoren die we tijdens de binnenlandse reis gaan bezoeken.

Met z’n allen hopen we dat wij leuke excursies gaan organiseren en dat we er een topjaar van gaan maken!