46 kantoren en 4.965 werknemers wereldwijd, dat kan alleen maar Allen & Overy zijn! LISA had het geluk om op het kantoor in Amsterdam langs te mogen komen. Op vrijdag 20 februari om 12.00 uur werden we vriendelijk ontvangen in het prachtige en grote advocatenkantoor. Allen & Overy Amsterdam telt 327 werknemers en heeft 38 partners in Nederland.

De IE/IT Inhousedag van Allen & Overy werd door de LISA-leden als een leuke en leerzame dag ervaren. Anders dan de meeste kantoorbezoeken, werden we opgedeeld in groepjes van vier om aan de slag te gaan met een casus. De casus ging over een onderhandeling tussen Seiko en Samsung betreffende ‘Smartwatches’. Nadat iedereen met zijn eigen groepje de voorwaarden voor een overeenkomst op een rijtje had gezet, begonnen de onderhandelingen met de andere groepjes. Dit maakte het een zeer actieve en leuke dag. Tot slot werden de uitkomsten gepresenteerd.

Daarnaast hebben we ook nog heerlijk geluncht en een rondleiding door het net gerenoveerde kantoor gekregen. Er werd ons door verschillende mensen van Allen & Overy uitgelegd hoe het er aan toe gaat op kantoor. Zo hebben ze bijvoorbeeld veel contact met andere Allen & Overy vestigingen in het buitenland om hun cliënten zo goed mogelijk bij te kunnen staan. Als afsluiter was er nog een gezellig vrijdagmiddagborrel, waarbij er de mogelijkheid was om vragen te stellen over het kantoor. Al met al was het een kantoorbezoek als geen ander, waarbij 14 LISA-leden Allen & Overy beter hebben leren kennen en waardoor wellicht enkele vooroordelen zijn recht gezet. (Naast hard werken worden er namelijk ook borrels georganiseerd en zijn er zelfs sportteams!)

Allen & Overy, bedankt voor jullie hartelijke ontvangst en leuke dag!