Al een aantal maanden lopen de actieve LISA-leden met veel plezier rond in mooie blauwe vesten met het logo van NautaDutilh op de mouwen. Maar dat Nauta veel meer is dan een naam op ons vest moge duidelijk zijn, en daarom zijn wij op donderdag 28 mei met een groep (en nee, niet in ons LISA-vest maar in gepaste formele kleding) naar de Zuidas afgereisd. Hier werden wij hartelijk ontvangen in de Amsterdamse vestiging van NautaDutilh.
Het kantoorbezoek begon met een workshop over model- en auteursrecht. Leidend bij de workshop was een casus waarbij het de vraag was, of het door op de markt komen van een ski-jas, inbreuk werd gemaakt op het eventuele model- en auteursrecht van een reeds bestaande ski-jas. Deze workshop werd gegeven door Richard van Oerle en Jeroen Boelens, twee advocaten van de sectie IE. Dit was erg interessant en leerzaam.
Later in de workshop hebben wij ons in groepjes gebogen over een Crocs-casus. Daarna was het tijd om de benen te strekken tijdens een rondleiding door het kantoor. Ondertussen was er alle gelegenheid tot het stellen van vragen en genoten wij van wat drinken en heerlijke chocolaatjes. Na de rondleiding kwamen twee advocaat-stagiaires aan het woord. Dit was de uitgewezen kans om er achter te komen hoe je nou precies je carrière kan beginnen. Daarna verplaatsten wij ons naar de bar, om op de borrel het geslaagde kantoorbezoek af te sluiten. NautaDutilh, heel erg bedankt voor de gastvrijheid en het interessante kantoorbezoek!

De foto’s staan op het afgeschermde deel van de website.