Kennedy Van der Laan is een ambitieus advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam en Eindhoven. Wij zijn een full-service kantoor met rond de 100 advocaten en behoren tot de top 20 advocatenkantoren in Nederland.

Sinds de oprichting in 1992 staat Kennedy Van der Laan voor topadvocatuur zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Kwaliteit staat voorop, we zijn pragmatisch en werken innovatief samen met onze cliënten die afkomstig zijn uit een boeiende en gevarieerde klantenkring, van startup tot multinational. We zijn ambitieus en ook een tikje eigenzinnig. Binnen kantoor heerst een vriendelijke, open sfeer. Om bij ons te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, dat is zelfs een pré. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je privé leven. We houden van een persoonlijke aanpak en zijn maatschappelijk bewust, met een grote liefde voor kunst.

Kennedy Van der Laan is op zoek naar een

Advocaat-stagiaire ICT

Het ICT-team van Kennedy Van der Laan wordt door zowel cliënten als collega-advocaten, in binnen en buiteland, als toonaangevend beschouwd. Je draait in het team direct mee in een dynamische advies-, contracten-, en procespraktijk. Daarbij werk je onder meer op het gebied van outsourcing, cloud diensten, e-commerce, telecom en aanbesteding. Je werkt nauw samen met advocaten van andere secties van Kennedy Van der Laan.

Tot onze cliënten behoren de ‘tech-savvy’ bedrijven zoals grote Amerikaanse en Europese hard- en softwareleveranciers, high tech bedrijven, ICT consultancy en telecom- en media-bedrijven. Het team bedient daarnaast grote (internationale) afnemers van ICT diensten en producten in uiteenlopende sectoren, waaronder de financiële sector, media en de gezondheidszorgLees meer over het Team ICT op onze website.

Onze toekomstige collega

  • Heeft een afgeronde LL.M
  • Heeft aantoonbare affiniteit met ICT en de relevante wetgeving
  • Is leergierig, gedreven en enthousiast
  • Heeft een commerciële drive en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden
  • Heeft een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse staal
  • Is sociaal en werkt graag in teamverband

Wat bieden wij?

De mogelijkheid om in een team dat tot de top van de markt behoort zinnig werk te verrichten in zaken die voor onze cliënten van groot belang zijn. Naast goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende werksfeer, biedt Kennedy Van der Laan volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Kennedy Van der Laan heeft een door de Orde van Advocaten erkend intern Kennis- en opleidingscentrum en zorgt onder meer daarmee voor een intensieve opleiding en begeleiding van haar advocaten.

Voor nadere inlichtingen kan je contact opnemen met Joost Schmaal advocaat , via [email protected] of Sascha Heijnen, recruiter, via 06 11279296.

Solliciteren kan via deze link. Hierbij vragen wij je een motivatiebrief met curriculum vitae, ongeschoonde cijferlijsten (BA en MA) en eventuele stagebeoordeling(en) up te loaden. De sluitingsdatum voor de vacature is vrijdag 27 april.