Lieve allemaal,

In het eerste weekend van oktober heeft het eerste Lisa-ledenweekend plaatsgevonden!
Op vrijdag verzamelden we op het station, klaar voor vertrek, naar de nog onbekende bestemming.

Al gauw werd het duidelijk: het plaatsje Ellertshaar was het weekend ‘the place to be’!
We verbleven in groepsaccommodatie ‘De Klonie’ midden in de natuur, lees: ver lopen en slecht bereik. Iedereen kon er lekker over klagen, maar lagen de stapelbedden niet heerlijk? ;-)

Bij aankomst werden we ingedeeld in 4 teams. De teamverdeling was o.a. belangrijk vanwege huishoudelijke karweitjes omdat er door de verschillende teams werd gekookt en afgewassen (wat een geluk!). In dit teamverband hebben we de rest van het weekend verschillende activiteiten ondernomen. Dit begon op vrijdagavond met een pub quiz gevolgd door een bonte- avond, wat uiteraard zorgde voor de nodige hilariteit. De activiteitencommissie was zo’n beetje het hoogtepunt met hun ontzettend grappige helium smurfen-act, met zang onder begeleiding van Vader Abraham. Ook het bestuur heeft zich gewaagd aan de songwritingskills met een zelfgemaakte LISA-lied op de beat van ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis. De oud-bestuursleden daarentegen lieten elkaar om de beurt op een stoel zitten om de ervaringen die zij met elkaar hadden te delen. Daarbij werd het geduld van de aanwezige feestgangers aardig op de proef gesteld :p. De redactiecommissie heeft het kort maar krachtig weten te houden met een spannend moordspel waarbij je de opdracht krijgt zoveel mogelijk andere LISA-leden te ‘killen’ en daarbij zelf zo lang mogelijk in leven te blijven.

Wat een geluk hadden wij ook met het mooie weer, want op zaterdagmiddag had het bestuur nog wat sportieve activiteiten in petto. Leuke spelletjes zoals Pictionary (teken de Vey Mestdagh in een minuut bijvoorbeeld) en liggend  over geven van een banaan met je voeten, vragen om behoorlijk wat teamwork. Wij werden ook fysiek op de proef gesteld met het ridderspel en groepsvoetbal. Wat een fanatiekelingen bij elkaar! Op zaterdagavond  werd het voor de mensen die tot en met zondag bleven extra spannend met een dropping in het bos (wat voor één team echt een zware opgave bleek).

Kortom, wij mogen het bestuur als organisator en de rest van de LISA-leden die hebben bijgedragen aan dit weekend, een mooi compliment geven! Het was een weekend waarin de drank rijkelijk vloeide maar iedereen elkaar beter heeft kunnen leren kennen, een weekend met nieuwe verhalen en foto’s, en vooral een weekend om nooit meer te vergeten!

Liefs,

De redactiecommissie

Quotes van het weekend:

“Sybren is buiten aan het jagen”

“Kijk die billetjes dan”

“Hij lijkt wel en oermens”

(Over Bachata bier) “Het zal wel ergens uit de buurt van Zuid-Amerika komen, net als Corona. Ehhh… Fillipijnen?”

(Over Salzburg bier) “Komt dat uit Duitsland!?”