LISA – Law & ICT Students’ Association|Bestuur@lisa-groningen.nl

Masterclass

Home » Masterclass
Masterclass2018-08-28T16:48:37+00:00

Ben jij benieuwd naar de wereld die schuilgaat achter het octrooirecht, van Senseo tot smartphones? Hoe we het beste uitvindingen kunnen beschermen en tegelijkertijd de techniek verder helpen? Sta je open voor verdieping op dit interessante domein van het intellectueel eigendomsrecht, ben je bereid om met een groep naar vooraanstaande advocatenkantoren en bedrijven in het land af te reizen én hier ook nog eens 4 ECTS mee te verdienen?

Ontdek de wereld van het octrooirecht met professionals op de werkvloer, verbreed je horizon en breng je studie in de praktijk!

In samenwerking met Prof. Paul Geerts organiseert studievereniging LISA de Masterclass Octrooirecht. In de maanden april en mei zullen we met een groep studenten meermaals naar de randstad afreizen om meer te weten te komen over het octrooirecht en hier actief mee aan de slag te gaan. De Masterclass Octrooirecht zal bestaan uit ongeveer acht bijeenkomsten. De voorkeur gaat uit naar masterstudenten die het vak Intellectueel Eigendomsrecht hebben gevolgd. Indien nodig worden reiskosten vergoed voor LISA-leden. Word dus snel lid!

Benut deze exclusieve kans om studiepunten te verdienen voor het onderdeel ‘Recht in de Praktijk’. Houd de website in de gaten voor meer informatie over de data van de kantoorbezoeken! Onderaan de pagina kun je een kleine sfeerimpressie zien.

Later dit jaar zal de inschrijving van de masterclass worden geopend. Houd hiervoor onze site of social media in de gaten.