Junior Associate IPT (focus IT/Commercial) 

Overzicht DLA Piper

DLA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in ruim 78 steden verdeeld over 34 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Australië, Canada en de Verenigde Staten. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien. Onze vestiging in Amsterdam combineert het beste van twee werelden: we zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van de voordelen en uitdagingen van onze internationale omvang. Onze klanten, maar ook onze medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht.

Kantoor Amsterdam

Bij DLA Piper Nederland werken we met 100 juristen in verschillende teams (praktijkgroepen en sectorteams) samen om onze cliënten full-service dienstverlening te kunnen bieden van het hoogste niveau. Dat doen we voor grote Nederlandse cliënten en voor toonaangevende internationale ondernemingen uit verschillende sectoren.

Praktijkgroep informatie

De praktijkgroep IP&T binnen DLA Piper is een dynamische praktijkgroep waarbinnen drie verschillende teams werkzaam zijn (IP, IT en Commercial). Wij zijn op zoek naar een Junior Associate die naast IP werk ook IT/Commercial werk zal gaan doen. De advocaten binnen het IT- en Commercial team leggen zich toe op het adviseren, contracteren en procederen. De zaken die worden behandeld zijn vaak herkenbaar en tastbaar vanwege de link met producten en diensten uit onze maatschappij. De advocaten werken voor nationale en internationale cliënten van naam en faam.

Profiel

Binnen een hecht en enthousiast team houd je je bezig met IP, IT recht, Outsourcing en Commercial in de breedste zin van het woord. Je draait mee in een hoogwaardige praktijk en werkt zelfstandig aan zaken.

Wij komen graag in contact met kandidaten met:

  • Aantoonbare (stage) ervaring binnen IPT
  • Juridische diepgang met een praktische, oplossingsgerichte instelling
  • Sterke analytische vaardigheden
  • Een proactieve, ondernemende houding
  • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Carrière mogelijkheden

De ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk. Daarbij spelen zij zelf een actieve rol. Ons kantoor vindt de groei en ontplooiing van haar medewerkers een voorwaarde voor succes. Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden aan elke medewerker de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel via onze website. Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd, nemen we contact met je op om eventueel een afspraak te maken. Mocht je vragen hebben neem dan contact op met onze Recruiter: [email protected]