LISA – Law & ICT Students’ Association|Bestuur@lisa-groningen.nl

Inschrijving symposium 2017

Home » Inschrijving symposium 2017
Inschrijving symposium 2017 2017-09-13T11:29:34+00:00

‘(Dis)like: onze online rechten op het spel?’

Communiceren was nog nooit zo makkelijk als vandaag de dag. Via WhatsApp sturen we elkaar berichten, via Snapchat en Instagram delen we foto’s en zelfs onze zakelijke kant laten we zien op LinkedIn. Met één klik op de knop bereiken wij anderen en bereiken anderen ons. Maar moeten we wel zo blij zijn met deze ongekende mogelijkheden? Het gemak dat we ervan hebben verandert in gemakzucht en persoonlijk contact lijkt onpersoonlijker dan ooit. Hebben Facebook, Twitter en al die andere online media niet meer schade toegebracht dan voordeel opgeleverd? Zetten we onze online rechten hierdoor op het spel?

Op die vraag gaan wij op ons symposium ‘(dis)like: onze online rechten op het spel?’ in. Tijdens het plenaire gedeelte zullen onder anderen Meester Leonie (strafrechtadvocaat en blogger) en Jan Dijkgraaf (Lijsttrekker GeenPeil en oud-hoofdredacteur HP/De Tijd en PowNed) hier hun standpunt over verkondigen. Tijdens de aansluitende workshops zullen ook advocaten van gerenommeerde advocatenkantoren dieper ingaan op de vraag. Het symposium wordt afgesloten met een recruitmentdiner, waar een groep geselecteerde deelnemers op laagdrempelige wijze kennis kan maken met deze advocatenkantoren. De toegangsprijs voor het symposium bedraagt per deelnemer slechts €6,- voor leden en €8,- voor niet-leden en is daarnaast inclusief hapjes en drankjes gedurende het hele symposium!

Hopelijk ben je net zo enthousiast over het symposium als wij, en we hopen je dan ook te zien op 16 november!

* Indien u nog geen lid bij LISA bent. Het lidmaatschap bedraagt €15 per jaar; met deze deal kunt u dus voor een gereduceerd tarief lid worden en naar het symposium.
Indien u zich na 1 november zonder geldige reden nog afmeldt, bent u verplicht de kosten van deelname alsnog te voldoen. De geldigheid van de reden zal door het bestuur in alle redelijkheid worden bepaald. Dit alles in overeenstemming met art. 7 lid 2 jo. art. 9 van het Huishoudelijk Reglement. Indien de gelegenheid zich voordoet dat het bestuur besluit een boete op te leggen aan een lid, zal deze via automatische incasso worden geïnd.
Voor automatisch incasso; het bedrag zal in week 46 worden afgeschreven.
Informatie over de workshops en het recruitmentdiner volgt spoedig via de mail.