v.l.n.r. Lisanne van Weeghel, Marit Jeeninga , Manon Klopstra, Denise Meijering, Lisette Rougoor, Anke Faber

Beste lezer,

Wij zijn de symposiumcommissie (Symcie) ’19-’20! We bestaan uit zes gemotiveerde dames die hopen een prachtig symposium neer te zetten in november. Voor ons houdt dit in dat de deelnemers aan het einde van het symposium met het hoofd vol nieuwe kennis de zaal verlaten en dit kunnen toepassen tijdens hun juridische carrière. We willen graag dat de mensen het onderwerp in een ander licht en vanuit verschillende perspectieven gaan zien.

Naast het symposium organiseren we de IE-recht pleitwedstrijd. Tijdens de wedstrijd zullen rechtenstudenten gewapend met argumenten tegen elkaar strijden door te pleiten over verschillende IT-recht gerelateerde casussen.

Wat doen we?
Naast wijn drinken, kletsen en slagroomsoesjes eten organiseren wij een top symposium over een IT-recht gerelateerd onderwerp. De dag zal bestaan uit een plenair gedeelte, verschillende workshoprondes en een aansluitende borrel. Hoewel de man-vrouwverhouding in onze commissie ontbreekt hoeven de heren niet te vrezen; naast wijn is ook onze geliefde goudgele rakker uitgenodigd voor de borrel van het symposium!

Ben je benieuwd geworden naar de invulling van ons onderwerp en wil je zeker weten dat ook bier uit de tap stroomt tijdens de borrel, dan zien we je graag op het symposium op 21 november 2019!

Het symposium vindt plaats op 21 november 2019 en de pleitwedstrijd in maart 2020.
#SaveTheDate #LekkerMetDeMeiden

De symposiumcommissie bestaat uit:

Voorzitter: Manon Klopstra
Secretaris: Anke Faber
Penningmeester: Marit Jeeninga
Commissaris Extern: Lisette Rougoor
Commissaris Promotie: Lisanne van Weeghel
Dagverantwoordelijke: Denise Meijering