Het belooft een goed jaar te worden voor studievereniging LISA. Met veel nieuwe leden, een nieuwe website en de geheel nieuwe redactiecommissie gaan we er weer tegenaan.

LISA is de vereniging voor Recht & ICT studenten. De studie Recht & ICT legt de nadruk op IE- en IT-recht, rechtsgebieden die ook wel de rechtsgebieden van de toekomst worden genoemd. Omdat wij vinden dat de vereniging een moderne en professionele uitstraling moet hebben lanceren we, naast een volledig nieuwe website, ook de LISA blog. LISA heeft geen verenigingstijdschrift, waardoor de blog de kans krijgt deze rol te vervullen. Modern en bovendien inhoudelijk.

Op deze blog worden actuele onderwerpen binnen ons vakgebied besproken. Daarnaast worden er korte verslagen van onze activiteiten geplaatst. Voor deze taak is een nieuwe commissie ingesteld: de redactiecommissie. Deze commissie heeft de eer om handen en voeten te geven aan deze ideeën. De commissie zal zelf blogs schrijven, maar kan ook universitair docenten of mensen uit de praktijk uitnodigen een stuk te verzorgen.

Voor LISA leden, sponsoren en docenten is het mogelijk reacties te plaatsen waardoor er interessante discussies kunnen ontstaan. De blog krijgt hierdoor een interactief karakter.

Namens de vereniging wens ik de redactiecommissie veel succes en nodig ik al onze leden, sponsoren en docenten dan ook van harte uit om te reageren op de blogs.

Voor contact, tips en ideeën kunt u contact opnemen met de redactiecommissie. De commissie is te bereiken door een bericht te sturen naar [email protected]. Ook wanneer u geïnteresseerd bent om een stukje te schrijven kunt u bij deze commissie terecht.

Namens het LISA bestuur,

Steven Hanemaaijer
Voorzitter 2013 – 2014